Мира Радева и Шамара първи във VIP Brother

Зрителите ще си имат марионетка - бизнесмен, спонсор на Кайли Миноуг
Обновена: 15 сеп 2013 22:24 | 15 сеп 2013 21:06, Александър Попов
59
Мира Радева и Шамара първи във VIP Brother

Социоложката Мира Радева, заедно със съпруга си Иво, първа прекрачи къщата в новия сезон на VIP Brother и я определи като "Хай". След нея се появи нейният съгражданин, но и идеологически противник Мишо Шамара. Рапърът се превърна в едно от лицата на Контрите, които подкрепят кабинета на Пламен Орешарски.

Третият участник е слабо известен у нас. Според визитката му, Пламен Медаров е успял бизнесмен в Нова Зеландия. Той е познат на Кайли Миноуг и е един от спонсорите на нейно турне през 2011г. Мрази интригите, лъжите и провокациите, но ще трябва да привикне с тях. Медаров е избран за марионетка на зрителите и ще трябва да изпълнява техните прищевки. Веднага му бе спусната и първата мисия - да накара Шамара и Мира Радева да се прегърнат.

Националистът Павел Чернев пък ще внесе политически привкус на шоуто. Неговата търпимост ще бъде провокирана, тъй като сред съквартирантите вече е и "принц" Ангел, първородният син на "цар" Киро от скандалната ромска фамилия Рашкови. Ангел се зарече да покаже истинското лице на семейството си, тъй като според него медиите и политиците изпочавали истината.

Поредният участник в шоуто е фолкпевицата Лияна, която нашумя преди години с връзката си с футболиста Благой Георгиев. Тя опита и кариера в телевизията, но без особен успех.

Продуцентите ще се опитат да завържат някаква интрига с нея и печелилият короната Мистър България Мариян Кюрпанов. В тази мисия ще помага и марионетката Пламен.

Съквартирант номер девет стана многократната световна шампионка по борба Станка Златева. Тя бе приета радушно от останалите, а Пламен Медаров ще трябва да се справи с последната си мисия ако иска да остане в къщата - да ухажва Станка. По пътя към успеха ще му помага алкохола, който се лее вътре. Златното ни момиче бе посрещнато с чаша вино.

Останалите ВИП-ове ще влязат утре, като голямата звезда ще бъде Парис Хилтън.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: VIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
22
 
! Отговори
Пешо Секса преди 10 години
Пак ли с простотии ще ни занимавате? Сбирщина ***, провокирани да излеят простащините си. Не, мерси.
27
4
 
15
 
! Отговори
nerez преди 10 години
Предлагам да заснемат по интересно шоу наречено R.I.P. Brother. Снимките ще са в гробищата и "актьорите" философки ще мълчат умно.
26
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лошото е, че сега Станка ще я накарат да се омаскари. Ще и замине целият имидж на яко селско наивно момиче, което печели световни титли на килограм. Гнус ме е от продуцентите!
25
0
 
23
 
! Отговори
Луданкамон VI-ти преди 10 години
V.I.P. !!!? Някои много здраво си вярват.
24
3
 
38
 
! Отговори
Дядо Нейко преди 10 години
Ники Кън4ев-към теб се обръщам:Ако имаш и малко достойнство бягай от тая гнусотия-Биг Брадър.Или парите са толкова много 4е си струва сервилни4инето пред тия ***. Жалък си в старанието си да вели4аеш и звездошваш *** и търтеи,Отвратен съм!!!
23
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Те т'ва каква порнография ще е ... просто не е истина. Добре, че не го гледах снощи и не мисля и да го гледам изобщо..
22
3
 
66
 
! Отговори
:) преди 10 години
На цар киро момчето, принца...? Това е подигравка с паметта на убитото момче от Катуница! На този т.н. наречен принц мястото му е в затвора, не в тв предавания, за да го гледа цяла България. Представяте ли си как ще се чувстват жителите на Катуница?
21
0
 
51
 
! Отговори
Роско преди 10 години
И това са ВИП-овете на Бълдария?! Ега ти падението.
20
0
 
30
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Днас бг, гледайте по-внимателно! "Бизнесменът" от Нова Зеландия сам си призна, че е не е никакъв бизнесмен , още по-малко пък има нещо общо с Кайли Миноуг. Гледайте предаването докрай, ако обичате!
19
7
 
25
 
! Отговори
Рудолф Хес преди 10 години
Е дано тогава се натряска като кирка Станка, и да опердаши лекето шамара. Това бих го гледал със кеф. Доста ****алско сборище иначе.
18
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Можеше и още, освен недоразумението наречено Мишо Шамара и *** "принц", картинката щеше да е пълна, ако бяхте склонили и Бареков)..е тогава можеше и да позяпам *** предаване.Сега обаче, с тези измислени ВИП персони, нямам никакво намерение да си губя времето.Господа продуценти, мислите ли, че хората, които влязоха вътре/ в по-голямата си част/ могат да бъдат пример за подражание?Или е нужно СЕМ да измести измислените ви ВИП-ове в друг часови пояс..след полунощ да речем ;)
17
14
 
11
 
! Отговори
;) преди 10 години
Shamara"lapa tochno 80.000lv.a vie si zlobeite-zlobni!
16
6
 
31
 
! Отговори
Путев преди 10 години
За чий е това джудже? Пак да ми замърсява екрана на плазмата?!
15
8
 
43
 
! Отговори
Айде бе преди 10 години
Т.нар. Шамар ме отказа да гледам това шоу още преди да е почнало значи. Няма такъв нелеп *** и инфанти. Шамар ли си, тебе ли шамарят, не те знам, *** си супер тъпо парче.
14
6
 
34
 
! Отговори
червена рапподлога преди 10 години
Точно този *** ли намериха да ни натрапват от екрана? По-добре да си беше останал да си кряка сред 50тината изкуфелници на цирка наречен контрапротест?
13
8
 
30
 
! Отговори
ЩОМ И МИШО ШАМАРА преди 10 години
влезе в къщата на 100% съм сигурна,че няма да гледам шоуто.ТОЗИ ПИШМАН ,,ПЕВЕЦ,, ВЕЧЕ СЕ ЧУДИ КАКВИ РЕЗИЛИ ДА ПРАВИ,САМО И САМО ДА СЕ ШУМИ ОКОЛО ИМЕТО МУ.Ами сега какво ще правят без него ФЕНКИТЕ ОТ ПИЛОНИТЕ????Явно тука са му предложили достатъчно зелено и ПАТРИОТИЗМА му се е изпарил на бързо.*** С ***.
12
18
 
23
 
! Отговори
гоже босподи преди 10 години
Ако мислиш, че Станка е стока...много се лъжеш! Аз съм от Ямбол и много пъти съм я засичал по нощните барове да се напива буквално като кирка и да прави други глупости. Даже преди много години се беше била (по-точно беше била) две момичета в една дискотека...
11
8
 
47
 
! Отговори
Топ Идиот преди 10 години
Най-ме учудва присъствието на Станка Златева сред тия отявлени ***.
10
3
 
58
 
! Отговори
гоже босподи преди 10 години
А на някой направи ли му впечатление, че вкараха чист ***? И то не кой да е, а синът на *** Киро, така наречения "цар" Киро. Потрес!!!
9
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
благодаря на днесбг за кавичките :)